prada moles 1

El comú d’Encamp ha aprovat el projecte de remodelació de la zona esportiva de Prada de Moles. Costarà més de 2,8 milions d’euros i el Govern hi aportarà 900.000. Hauria d’estar enllestida a final del 2015. A més, ha tancat el tercer trimestre amb un superàvit de poc més de 2 milions d’euros.

L’ambiciós projecte de Prada de Moles ha fet un pas més per esdevenir realitat després que durant la sessió de consell de comú d’Encamp se li donés el vistiplau.

Quan estigui enllestit comptarà amb un camp de futbol i rugbi, dues pistes de tennis i dues pàdel, així com grades per a 500 persones i nous vestidors. A més, s’han fet canvis en el projecte inicial i ara es preveu l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant un ascensor.

Jordi Mas, cònsol major de la parròquia, va informar en la mateixa sessió que prop d’una tercera part dels 2,8 milions d’euros que costarà els aportarà el Govern i que hauria d’estar acabat en un any aproximadament.

Per altra banda, la sessió de consell també va servir per informar sobre l’execució del pressupost durant el tercer trimestre, amb un superàvit de 2,2 milions. El nivell d’endeutament de la parròquia se situa en 31 milions d’euros, per sota del límit permès per la llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada