Encamp estudia construir un ramal a l’entorn de les escoles andorrana i francesa del Pas de la Casa per desviar el trànsit rodat del vial que uneix el poble i el túnel d’Envalira. El comú ha reconegut que milloraria la seguretat dels alumnes a l’hora d’entrada i sortida de les escoles, però que es tracta d’una opció costosa.

L’AMPA de les escoles andorrana i francesa del Pas de la Casa considera que la carretera que uneix el poble amb el túnel d’Envalira és perillosa. El trànsit constant ja ha provocat més d’un incident. Per evitar problemes més greus, el departament d’Obres del comú d’Encamp planteja construir-hi un ramal per millorar la seguretat. Amb tot, per l’elevat cost d’aquesta opció, hi ha altres opcions sobre la taula com tallar un dels carrils a l’hora d’entrada i sortida dels alumnes i desviar el trànsit per un tram alternatiu, ha dit el cònsol major, Jordi Torres.

Pel que fa a les queixes de l’AMPA sobre les instal·lacions, el cònsol ha reconegut que s’hi està treballant. Ha assegurant que quant al camp de futbol, s’està analitzant “la possibilitat de traslladar-lo a un altre indret i llavors l’arreglarem per deixar-lo en perfecte estat”.

Tot i aquests moviments, el proper curs començarà sense canvis. Si n’hi ha, el comú espera que arribin a final d’any. De moment, la policia i el servei de circulació continuaran controlant el trànsit a les hores conflictives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada