encampEl Comú d’Encamp ha aprovat la modificació del pressupost amb un suplement de crèdit per al departament d’Obres Públiques i Urbanisme en 459.088 euros. Des de l’oposició han criticat que aquesta partida no estigués prevista en el pressupost i l’han qualificat com una mesura “electoralista”, tot i això, la consellera de SDP, Eluska Galdós hi ha votat a favor perquè considera que les inversions a la parròquia són necessàries. Per la seva banda, el conseller del PS, Joan Sans, ha estat més crític amb la majoria i ha votat en contra d’aquesta proposta. El cònsol major, Jordi Mas, ha explicat que la situació financera del Comú ha millorat i tenen una major possibilitat d’executar inversions que anys enrere no podien.

El Comú d’Encamp ha aprovat aquest dijous, durant la sessió de consell celebrada al Pas de la Casa, l’ampliació del pressupost en 459.088 euros per destinar-los a l’execució de diferents obres. Aquest fet ha estat qualificat d'”electoralista” per part dels consellers de la minoria que han criticat que aquestes obres no s’haguessin previst quan es va elaborar el pressupost del 2015. El cònsol major, Jordi Mas, ha sortit al pas d’aquestes acusacions assegurant que “hi ha obres que les trobem en el dia a dia i no estaven previstes”.

Aquest suplement de crèdit s’ha aprovat amb el vot en contra del conseller del PS, Joan Sans, què s’ha mostrat en desacord amb la forma i que ho ha atribuït a una “manca de previsió”. A més, s’ha mostrat preocupat perquè diu que això farà augmentar el deute. Per la seva banda, la consellera de SDP, Eluska Galdós, hi ha votat a favor després de considerar que el pressupost del 2015 no ha estat realista i que el deute serà més del previst, tot i això, ha justificat el seu vot favorable perquè “la inversió a nivell de parròquia és necessària”.

Un altre punt que s’ha tractat durant la sessió de consell i dins de la informació relativa als acords presos per la Junta de Govern, ha estat el de posposar el projecte d’ampliació de la sala de musculació del Complex Esportiu i Sociocultural i mantenir així la sala de gimnàstica artística. L’oposició ha felicitat aquesta decisió però ha seguit mostrant la seva preocupació per la necessitat de trobar un espai alternatiu, que segons ha explicat Mas, “s’està treballant, locals en tenim, hi ha moltes possibilitats, dins i fora del complex”.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada