Encamp: Afectacions al trànsit de Riberaigües pels treballs al viaducte

Senyalització indicant els treballs a Riberaigües (Comú d'Encamp)
Senyalització indicant els treballs a Riberaigües (Comú d’Encamp)

La circulació a la carretera de les Riberaigües d’Encamp es veurà afecta a partir del proper dilluns, dia 28 d’agost i fins al dijous 7 de setembre a causa dels treballs de rehabilitació que s’estan duent a terme al viaducte de Prada de Moles.

Durant el període esmentat, els vehicles podran circular, únicament, per un sentit de la carretera de forma alternativa en funció del desenvolupament dels treballs. L’accés estarà en tot moment senyalitzat.Detall dels treballs de rehabilitació

Els treballs de rehabilitació del viaducte de Prada de Moles, que comunica la rotonda de la CG-2, a l’entrada d’Encamp, amb la carretera de les Riberaigües, inclouen diferents tasques de manteniment i reparació de les estructures superiors i inferiors del viaducte. A més, contemplen actuacions i millores en elements de vialitat, com voravies, tanques i baranes, entre d’altres.

L’import total de les obres és de 196.072,92 euros i les actuacions es van iniciar el 21 d’agost, amb la previsió que finalitzin d’aquí a dos mesos. Els treballs han estat adjudicats a Progec, SA.

TOTES LES NOTÍCIES