El Comú d’Encamp organitza diverses activitats durant el cap de setmana i la setmana vinent:

Dissabte 09 de març.-

– Agenda esportiva:

– Lliga de futbol sala femení: de les 11 a les 14 hores a la sala polivalent del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es disputarà un encontre de la Lliga de futbol femení de Lleida amb el partit Encamp Andorra FC ‘A’ – Sicoris Club ‘A’

– Lliga nacional d’handbol: de les 15 a les 20 hores a la sala polivalent del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es disputarà el partit Concòrdia – Cerdanyola.

– Tennis taula: de les 15 a les 19.30 hores a la sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es jugarà la Lliga Lleidatana de tennis taula amb els següents partits:

– Categoria preferent: CTT Encamp – CPU Vilanovenc

– 1a provincial: CTT Encamp – CTT Balaguer

– 2a provincial: CTT Encamp – CTT Alcarràs

– Curs de manipulació d’aliments: El Punt d’Informació Juvenil d’Encamp ha organitzat un curs de manipulació d’aliments dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys. L’objectiu de la formació és aprendre a manipular correctament el menjar aplicant unes tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària. El preu per participar-hi és de 18 euros pels residents a la parròquia d’Encamp i de 35 euros pels qui no ho són. Les inscripcions i pagament s’han de fer a la recepció del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Les places són limitades.

– Projecció de la pel·lícula ‘Happy Feet, trencant el gel’: La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa acull la projecció de la pel·lícula Happy Feet, trencant el gel per a tots els públics.

 

Diumenge 10 de març.-

– Agenda esportiva:

– Gimnàstica Rítmica: de les 9 a les 14 hores es realitzarà a la sala polivalent del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp el 12è Trofeu Gimnàstica Rítmica d’Encamp amb la participació dels diferents clubs andorrans.

 

Dilluns 11 de març.-

– Presentació de la companyia LapsusTeatre i de l’estrena del seu primer espectacle: La companyia encampadana LapsusTeatre, que es va constituir com a associació l’agost del 2012, es presentarà públicament al Punt d’Informació Juvenil a les 19 hores i explicarà els seus objectius. També presentarà el projecte en què treballa des de la tardor de l’any passat i que estrenarà a Encamp el mes d’abril. A l’acte de presentació, que anirà a càrrec dels membres de la companyia, també hi intervindrà l’Hble. Sra. Olga Moreno, consellera de Cultura i Afers Socials del Comú d’Encamp.

 

Dijous 14 de març.-

– Calçotada popular per celebrar el Dia de la Constitució: A les 13 hores, les portes del Prat Gran s’obriran per oferir una diada festiva a l’entorn del calçot, que estarà acompanyat en tot moment per botifarra a la brasa, pa, beguda i el tradicional pitet. El preu del tiquet serà de 6 euros i es podrà comprar el mateix dia al parc. Enguany hi ha una novetat, l’actuació dels andorrans Hound Dogs al Prat Gran en un concert gratuït.

 

Divendres 15 de març.-

– Exposició bibliogràfica amb motiu del Dia de la poesia: La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa acollirà una petita mostra de llibres de poesia que els lectors podran agafar en préstec a la biblioteca, ja sigui en català, castellà o francès. L’exposició bibliogràfica es podrà veure fins al 31 de març.