La sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà aquest cap de setmana, des del divendres 12 i fins al diumenge 14, la Segona Estada Bela (Ball en Línia Principat d’Andorra). L’associació Bela, organitzadora de l’acte, té per objectiu promocionar el Ball en línia al Principat i aconseguir que les persones que hi participin, provinents tant de Catalunya com de França, s’interrelacionin, gaudeixin i practiquin una mateixa activitat.

Durant els tres dies s’impartiran classes de tècnica que ajudaran els participants a entendre la diferència d’estils que aporta el ball en línia, i a aplicar a cada coreografia la seva personalitat. Els estils que es treballaran són la polka, l’east coast swing, el nightclub, el west coast swing, el waltz i el cuban.

A banda de les classes també es faran dues festes, una de benvinguda i una altra amb exhibicions i workshops per a les persones que només vulguin ballar i passar un cap de setmana a Andorra.

Els preus per assistir a la trobada són de 20 euros (15 euros pels socis) per a l’estada de tècnica i l’entrada a les dues festes, i de 5 euros (3 euros pels socis) per a l’entrada a una o a les dues festes. El pagament es farà efectiu el mateix dia a l’entrada de la sala. Per a més informació els interessats poden enviar un correu a belandorra@gmail.com.

 

Calendari d’activitats

Divendres 12 d’abril

• A partir de les 22 hores, festa de benvinguda.

 

Dissabte 13 d’abril

• De 10 a 13 hores, tècnica (cuban i polka) amb Gemma Golobardes.

• De 16 a 19 hores, tècnica (nightclub i east coast swing) amb Miquel Menéndez.

• A partir de les 22 hores, festa i workshops

 

Diumenge 14 d’abril

• De 10 a 13 hores, tècnica (west coast swing i waltz) amb Àngels Riba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada