Encallat

Quan el teu projecte no avança ni retrocedeix et sents encallat. És possible que es degui al fet que has avançat molt. Habitualment ens preparem per al camí a realitzar, vam carregar suficient energia per arribar i a més estem preparats per enfrontar-nos a tots aquells sots que hem previst.

El cas és que quan hem avançat tant comencen a sorgir nous horitzons que desconeixíem. Està clar que quan et dirigeixes a una nova meta pots preparar en funció del que creus que necessitaràs. A mesura que el teu camí s’acosta a la destinació tot és més desconegut. És en aquest moment quan potser et sentis encallat. En aquest cas sentir-se encallat pot servir-te per aturar encara que sigui de forma obligatòria i tornar a valorar el camí a seguir, amb els nous coneixements que ara tens. Potser ara la meta és més senzilla recorrent un camí alternatiu, potser el camí és el mateix però la preparació ara és diferent. Potser… I és aquest potser el que ens tingui encallat.

Per això val la pena aprofitar aquest embús i reflexionar sobre el camí que ens queda fins a la meta final. Valorem ara sobre el camí fet i com fer la resta. Una parada per reflexionar ni que sigui obligatòria no és dolenta. Reflexiona, recarrega’t i endavant de nou.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES