Encamp acull l’exposició “Set conceptes, set fotògrafs” i diverses activitats durant tota la setmana

El Comú d’Encamp ha organitzat diverses activitats per a aquesta setmana. Destaca la inauguració de l’exposició Set conceptes, set fotògrafs de demà dimarts, amb fotògrafs del país, les castanyades populars de dimecres, que seran el preludi de la festa Halloween que ens ha preparat la comissió de festes d’Encamp, i el nostre Túnel del Terror de divendres a diumenge.

TALLER DE HALLOWEEN PER A INFANTS

DIMARTS 30 D’OCTUBRE A LES 18 HORES A LA BIBLIOTECA COMUNAL DEL PAS DE LA CASA.

Què podem fer durant les vacances escolars de Tots Sants?. Doncs és ben senzill.

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa ens ofereix la possibilitat de realitzar un taller basat en la festivitat de Halloween. Manel Arroyo ajudarà als infants de 6 a 12 anys a realitzar manualitats terrorífiques.

 

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ SET CONCEPTES, SET FOTÒGRAFS

DIMARTS 30 D’OCTUBRE A LES 20 HORES A LA SALA EXPOART

La Federació Andorrana de Fotografia (FAF) presenta una nova exposició col•lectiva de fotògrafs andorrans que s’inaugurarà el 30 d’octubre a la sala Expoart d’Encamp.

L’exposició col·lectiva inclourà sis imatges de cada fotògraf de la seva obra més recent. La mostra permetrà ensenyar al públic la varietat de temàtiques i tècniques que inspiren als fotògrafs en les seves obres.

Els fotògrafs associats a la FAF escollits per exposar són Iván Blanco, Gustavo Subilibia, Pepo Vázquez, Nour-dine Chikri, Sílvia Garcia, Andreu Bringué i Joan Burgués.

La mostra es podrà veure a la sala Expoart de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h fins el proper 30 de novembre.

 

CASTANYADES POPULARS A ENCAMP I AL PAS DE LA CASA

DIMECRES 31 D’OCTUBRE

Les tradicions són prou vives per repetir-se cada any, i aquest és el cas d’un costum ben arrelat a la població encampadana, com és la celebració de la castanyada popular la vigília de Tots Sants.

I és que a la tardor comença el fred, i convida a reunir-se a prop del caliu per degustar unes delicioses castanyes embolcallades en les seves paperines i acompanyades de moscatell.

A Encamp, la castanyada popular es celebra, com cada any, a la plaça Sant Miquel a les 19 hores.

Al Pas de la Casa ens trobareu a les 20 hores a la plaça de l’església.

 

FESTA HALLOWEEN

DIMECRES 31 D’OCTUBRE A PARTIR DE LES 23.30 HORES AL COMPLEX ESPORTIU I SOCIOCULTURAL D’ENCAMP

La Comissió de festes d’Encamp  ha preparat per dimecres 31 d’octubre una de les festes més esbojarrades de Tots Sants….la festa Halloween.

A partir de les 23.30 hores ens trobareu al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp on començarà la vetllada amb el concert del grup Els Raggatunning, un conjunt amb una gran capacitat d’innovació dins del gènere de les versions que el que busca és connectar millor que ningú amb les ganes de festa del públic, oferint una fórmula explosiva que reinterpreta els grans hits de l’estiu i les sintonies televisives més populars amb sons llatins, tropicals, funkoides i disco.

Però això no és tot, perquè en acabar Els Raggatunning començarà la Festa Màxima al complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, amb els discjòqueis de la cadena en escena.

No t’ho pensis més, disfressa’t, i vine a gaudir de la teva festa de Halloween a Encamp!

 

TÚNEL DEL TERROR D’ENCAMP

DE DIVENDRES 2 A DIUMENGE 4 DE NOVEMBRE AL COMPLEX ESPORTIU I SOCIOCULTURAL D’ENCAMP

Encamp acollirà del divendres 2 al diumenge 4 una nova edició del túnel del terror, una de les atraccions de la celebració de Halloween, dins de la setmana de festa escolar de Tots Sants.

El túnel, que tindrà lloc al Complex Esportiu i Sociocultural, estarà ambientat en la famosa sèrie de televisió de The walking dead.

El túnel d’enguany ens portarà a un món apocalíptic replet de zombis. L’objectiu dels que entreu, serà emular a l’oficial Rick Grimes i els seus companys de viatge i sobreviure a les hordes de morts vivents que us anireu trobant pel camí.

Un trajecte llarg i terrorífic us espera!

Preu de l’entrada: 5 euros

Horaris:

– divendres 2 de novembre, de 21 a 24 h

– dissabte 3 de novembre, de 17 a 21 h i de 22 a 1 h

– diumenge 4 de novembre, de 17 a 21 h

(Text: Comú d’Encamp)

 

 

 

1 comentari

  1. Massa Halloween, no?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES