En Vallineu divulga els seus consells a través d’Andorra Televisió

La  nova mascota de Protecció Civil, Vallineu, començarà a difondre els seus consells i valors a partir del pròxim 16 d’octubre a través d’Andorra Televisió, juntament amb el personatge de la Martina dins el Club Piolet.

En total es divulgaran 10 consells de prevenció diferents, en 10 capítols d’aquest personatge televisiu que s’emetran fins a l’agost de l’any 2018. Hi haurà un total de 70 càpsules televisives que es podran veure en les dates definides al matí i a la tarda durant 7 dies consecutius, en base al conveni signat entre el Departament de Protecció Civil i RTVA, el passat mes de setembre.

Els consells que divulgarà en Vallineu tractaran temàtiques diverses com el pla familiar d’emergència, les inundacions, les nevades, les grans concentracions de persones, les baixes temperatures, la precaució a la muntanya, les tempestes, la revetlla de Sant Joan i les fogueres, els incendis forestals, i les altes temperatures.

Tenint en compte que la població d’Andorra és diversa i plural, en Vallineu serà plenament inclusiu i en alguns capítols presentarà situacions de diversitat, tals com la discapacitat sensorial, física i intel•lectual. En aquest sentit, el Departament de Protecció civil ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Afers Socials, que en base al Conveni dels Drets de les persones amb discapacitat cooperarà amb en accions informatives, de prevenció i de sensibilització a la població

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada