En presó provisional el mestre acusat d’abusos sexuals a alumnes de maternal

El mestre del col·legi María Moliner acusat d’abusos sexuals a nens de maternal ha ingressat aquest dijous a la tarda en presó provisional després de declarar a la batllia.

El docent ha estat traslladat al matí a la seu judicial des de les dependències policials, on va quedar detingut dimarts passat. El professor, de 32 anys i que treballava al centre des de setembre, ha negat les acusacions de manera contundent, segons fonts properes al cas.

El fet que es tracti d’acusacions molt greus, que poden comportar penes de presó de 3 a 15 anys, ha fet que la batlle dictés l’ingrés al centre penitenciari.

La policia ha escorcollat la casa del docent i també les seves pertinences al col·legi. A hores d’ara hi ha interposades cinc denúncies en contra, quatre per abusos a nenes i una a un nen.

Mentrestant l’activitat al María Moliner continua amb normalitat i s’estan fent els actes programats. Dimecres a la tarda hi va haver un claustre extraordinari a l’ambaixada d’Espanya, en què es va transmetre tranquil·litat als professors.

TOTES LES NOTÍCIES