En pocs dies es tancaran les preinscripcions i matrícules a l’Escola Municipal de Música de la Seu

En pocs dies es tancaran les preinscripcions i matrícules a l'Escola Municipal de Música de la Seu
Cartell informatiu sobre les preinscripcions i matrícules a l’Escola Municipal de Música de la Seu

Les preinscripcions, que s’adrecen a futurs alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical, s’han de formalitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web clicant al següent enllaç: http://links.laseu.cat/inscrip Aquests han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Els nens i nenes poden començar el seu aprenentatge a partir dels 3 anys, etapa en la que mitjançant un entorn musical ric i variat es comença a desenvolupar el potencial per aprendre música com una forma imprescindible del seu desenvolupament integral com a ésser humà.

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música, sense límit d’edat.  A partir dels 7 anys es poden cursar llenguatge musical, cant coral i es poden estudiar 19 instruments diferents (baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel).

A més a més, l’escola compta amb diferents agrupacions instrumentals com són l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, els grups de combos de música moderna. D’aquests darrers s’ofereix la possibilitat que un d’ells sigui per adolescents i adults. A més, com a novetat, s’obre el grup de música tradicional. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures. 

Pel que fa a les matrícules s’adrecen a l’alumnat que ja està estudiant al centre. Aquestes es realitzaran en format presencial a la secretaria de l’Escola Municipal de Música.  Els horaris per poder realitzar-les són dimarts, dimecres i dijous de 10 del matí a 12 del migdia i de dilluns a divendres de les 3 a les 7 de la tarda. S’indicarà a alumnat i famílies, segons el nivell que estiguin cursant, els dies assignats.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 354639 o enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat

[do_widget id=category-posts-pro-64]