En marxa una enquesta on line per poder valorar la Festa Major 2017 de la Seu

Els urgellencs ja poden respondre una enquesta on line per valorar la Festa Major 2017. Alhora, també poden fer arribar suggeriments i propostes de millora de cara a la programació de l’any vinent a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La regidora de Festes i tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta al respecte que “des de l’equip de govern potenciem la participació dels urgellencs a través d’una enquesta on, per una banda es pot valorar la passada Festa Major, i per l’altra, fer propostes per a la de l’any vinent. Cada any, les respostes que rebem les tenim en compte a l’hora de programar les activitats”.

A més a més d’aquesta enquesta adreçada al públic en general , també s’han elaborat un parell d’enquestes més dirigides, una als membres del Consell Municipal d’Infants i l’altra, als membres del Consell Municipal d’Adolescents.

L’enquesta

Per poder omplir l’enquesta cal posar primerament l’edat de la persona, tal i com s’indica en el formulari. Seguidament hi trobarem una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 10 (1 malament-10 molt bé).

L’enquesta també pregunta la valoració de les activitats (concerts, sardanes, balls, havaneres, etc.) que es porten a terme en els diferents espais de la ciutat com a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

El qüestionari sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuTrònic i el SeuFolk. L’enquesta també pregunta sobre les activitats esportives i les culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Per accedir a l’enquesta cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.