El pròxim dimarts 25 de setembre la Seu d’Urgell acollirà la quarta edició del Workshop Ocupacional, una trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació, que tindrà lloc a partir d’un quart de deu del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP).

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Un dels objectius és precisament facilitar l’obtenció de feina per part de persones de la comarca que n’estiguin cercant.

Igual que els altres anys hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres.

Aquest workshop ocupacional s’iniciarà amb una taula de benvinguda als participants formada per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, la directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Seu, Elisa Farré, i el director del servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

En aquesta trobada també hi haurà instal·lats córners informatius relacionats amb el món laboral i la millora de competències professionals per a la recerca de feina on les persones que ho vulguin podran informar-se durant tot el matí.

La jornada continuarà al migdia amb un taller pràctic sobre les millors competències en la incorporació de talent jove a les empreses amb Iván Lara, expert en comunicació i inserció sociolaboral i fundador de Zoom Comunitario https://www.zoomcomunitario.com/ adreçat tant als representants de les empreses com a les persones candidates.

Com a novetat d’aquest any, les entrevistes individuals dirigides a perfils professionals com ara l’enginyeria, l’administració d’empreses i la informàtica es realitzaran a partir de les cinc de la tarda, amb l’objectiu que esdevingui una jornada eficient per ambdues parts ja que normalment són sectors professionals amb menys oferta i demanda ocupacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada