Ahir a la tarda, la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell va obrir portes amb la 24a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, buc insígnia d’aquest esdeveniment mil·lenari que engloba productes alimentaris i no alimentaris, sent un dels principals referents firals del país.

Fins diumenge urgellencs i visitants podran gaudir d’un cap de setmana a la Seu d’Urgell on podran tastar i comprar formatges artesans de 48 formatgeries vingudes de tots els punts dels Pirineus.

En aquesta fira s’hi poden trobar al recinte firal de la pista polivalent 29 formatgeries catalanes, 4 d’aragoneses, 9 de basques, 2 de Navarra i 3 vingudes de França, així com el formatge convidat, l’Heretat de Pere, formatgeria del País Valencià. Entre totes aquestes formatgeries artesanes ens ofereixen més de 150 varietats diferents de formatges elaborats per ells mateixos.

També ha obert el recinte firal del pavelló poliesportiu l’Espai Km0-Gustum, la Fira d’Empreses, Entitats i Associacions i la Mostra Ramadera, aquesta ubicada just a l’entrada d’ambdós recintes firals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada