dcoracioEls decoradors coneixen el mercat i us poden ajudar a decorar la vostra llar, explicar-vos de quin color pintar una habitació, quin moble us resultarà més útil, etc.Hi ha diversos motius pels quals us caldrà la seva ajuda.

• Per manca de temps:Si sabeu exactament el que voleu, però no teniu temps per encarregar-vos de la decoració de casa vostra, podeu deixar-la en mans d’un professional. Només cal que transmeteu el que voleu al decorador, que en aquest cas farà de personal shopper al mateix temps que us assessorarà en totes les compres que s’hagin de fer.

• No sabeu per on començar: Si teniu clars els vostres gustos, però no sabeu per on començar a moblar la casa, ni quin estil donar-li, ni com donar-li una unitat, convé que us deixeu assessorar per un professional, que us ajudarà a optar per un estil determinat.

• No teniu un gust definit:Si no sabeu el que voleu per a casa vostra i no coneixeu el mercat, truqueu a un decorador perquè us ajudi. En aquest cas, el millor és que ho deixeu tot en mans del decorador per no entorpir la seva tasca.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada