‘En busca de les estrelles’, una caminada nocturna al Pla de les Forques per als més petits

La Seu d'Urgell vista des del Mirador de les Forques
La Seu d’Urgell vista des del Mirador de les Forques. Foto: CCAU

L’Àrea d’Infància de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) proposa una activitat teatralitzada per a fomentar la natura i l’esport entre els infants d’entre 5 i 10 anys. Aquesta consisteix en una caminada nocturna fins al nou mirador del Pla de les Forques, i té com a finalitat trobar estels fugaços.

L’excursió tindrà lloc els dies 26 de juliol i 6 d’agost, i s’iniciarà a les 19.30 hores davant de Sant Domènec. Serà guiada pel meteoròleg i guia de muntanya Albert de Gràcia i estarà dinamitzada per l’avi Ton, un personatge interpretat per Ivan Caro. En relació a aquesta iniciativa, la regidora d’educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Nuria Tomàs, remarca que “és una manera de gaudir de la natura, l’astronomia i la cultura en una sola activitat. Els vespres a la fresca per a tota la família”.

Es tracta d’una activitat gratuïta amb places limitades. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a joventut@aj-laseu.cat o trucant al telèfon 973355608. Serà necessari portar roba còmoda i d’abric, sopar, aigua i frontal.

 

TOTES LES NOTÍCIES