En Blanc

Tenim un nou any per davant. En blanc. Igual que un escriptor quan s’enfronta a un paper. Per descomptat que hi ha algunes coses que coneixem. L’argument central, alguns personatges, etc… però nosaltres som els que escriurem i donarem vida a aquest nou any que tenim per davant.

Aprofitem les piles carregades i l’ambient positiu que s’ha creat durant aquests dies per sortir disparats cap als nostres objectius. Descorchemos nostres somnis i fem-volar. Encara tens temps de prendre’t una xocolata calenta i compartir aquestes il·lusions.

Aprofita tota aquesta energia per avançar amb un somriure cap al teu nou any i escriu tu la història per la qual sens dubte brindaràs dins de 365 dies. Carrega el teu esperit i la teva motxilla d’anhel, esperança, desig, ànim, confiança, fe i seguretat; deixa un espai important per a amistats i sobretot no et deixis l’amor.

T’asseguro que amb tots aquests ingredients i la paciència necessària et convertiràs en l’alquimista capaç de descobrir la pedra filosofal, viure aventures en què descobriràs la font de la joventut, potser descobreixis que la mítica ciutat de Shambhala (Tibet), està en el teu cor.

Obre la teva ment a les noves oportunitats que se’t presenten; no permetis que acabin marxant. Amb prudència, valentia i una mica d’esperança crea la teva nova història.

Que el teu viatge sigui digne de ser explicat i que acabi convertint-se en llegenda.

TOTES LES NOTÍCIES