Empresa

Tots sabem el que és una empresa. Una altra cosa és la mirada de cadascú cap a aquesta. Sempre han existit males persones. Per sort també bones i crec que són la majoria. Hi ha una tendència a criticar i a donar per dolent a l’empresari, al capdavant visible. Igual que existeix una tendència a donar per descomptat que el treballador no fa prou. És per aquest motiu que he començat parlant de bones i males persones, o d’actituds, o comportaments. Segur que tots trobarem diferents qualificatius.

La realitat com diu el refrany “No és or tot el que rellueix” ningú per tant tindria perquè portar penjades etiquetes. Com a treballadors hem d’entendre que se’ns contracta per a una determinada tasca. De no complir-la no servim per al que se’ns va contractar. Tota empresa té un objectiu clar que és obtenir beneficis. Sense beneficis no existeix empresa. Clar que existeixen molts matisos en cada situació personal o empresarial que es pugui viure segons el moment.

Per a alguns és difícil trobar un lloc de treball i, encara que no ho cregueu, per a les empreses és difícil trobar empleats que compleixin. Per tant, i sempre en la mesura de les teves possibilitats, si no estàs bé, siguis la part contractant que siguis, anima’t a canviar per a millorar i sense rancors. A vegades quan proves coses diferents t’adones del que veritablement val la pena.

TOTES LES NOTÍCIES