Qualsevol innovació és produïda per les accions d’una o vàries persones emprenedores, que tenen una idea i la volen posar en marxa. La majoria de vegades una idea neix de forma espontània com una encesa de bombeta, que de cop i volta il·lumina el cervell i mostra una realitat que encara no existeix però que és possible contemplar com un fet perfectament assolible.

Una altra forma de tenir una idea es produeix al compartir la d’una altra persona, amb la suficient credibilitat, per ser assumida, acceptada i compartida. Convertir però una idea en realitat requereix la intervenció de persones emprenedores, excessivament escasses, i sempre minoritàries. Moltes vegades comparables a corredors de fons, capaços de fer una cursa en solitari, si es dóna el cas.

Avui dia però, qualsevol projecte innovador, requereix sobretot la intervenció d’un equip de persones emprenedores creatives i apassionades, amb un plantejament multidisciplinari, amb la suficient complicitat, implicació i dedicació absoluta en les seves tasques de desenvolupament.

Fer possible una idea, com la de plantejar la creació d’una nova societat per a totes les edats, centrada en les persones i no en els diners i vàlida per a tothom, requereix un important canvi cultural, només a l’abast d’una minoria socialment conscienciada, que tingui les idees molt clares, sobre el que toca fer. Per no haver de començar de zero podeu llegir el llibre gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada