Empat in extremis del FC Andorra a Albacete (1-1)

Sinan Bakış, jugador del FC Andorra
Sinan Bakış, autor del gol andorrà (Twitter FC Andorra)

Els periodistes sovint han de canviar les cròniques quan ja donen les coses per segures. El FC Andorra ha donat, en aquest sentit, una lliçó a molts de nosaltres. Sobre el xiulet final (90+3) els tricolors han esgarrapat un punt quan ja tenien el partit perdut i algunes cròniques ja estaven fetes. L’empat a un gol és molt valuós tenint en compte l’entitat del rival, un Albacete que jugava a casa.

El mèrit encara és més gran perquè el FC Andorra ha jugat la major part del matx amb un jugador menys. Al minut 27 Carlos Martínez ha estat expulsat i els del Principat han hagut de desplegar el seu joc sense un dels seus efectius.

Els manxecs s’han avançat al minut 54 i ho han fet de penal a través de Maikel Mesa. De la mateixa manera ha marcat el FC Andorra, des dels 11 metres i ha estat Sinan Bakış. L’Albacete ha xutat més a porta, ha tingut més possessió de la pilota i ha estat més precís en les passades. Tot i així, al final, el que compten són els gols i els d’Eder Sarabia han aconseguir fer taules en aquest encontre tan complicat.

Ara mateix el FC Andorra es troba en una meritòria 10a posició a 2a A amb 11 punts, més a prop de la part alta que de la cua de la classificació.

TOTES LES NOTÍCIES