Empaperar les parets

Avui en dia hi ha una gran quantitat d’opcions de paper tapís per escollir, amb diversitat de temes i de colors, de qualitats i d’estils.És convenient que escolliu un paper que resisteixi a la humitat, que es netegi fàcilment, i que l’apliqueu sobre zones que estiguin en bones condicions.

També és important que escolliu un paper tapís que resisteixi a les tendències, és a dir, que no passi de moda ràpidament o que no us en canseu massa aviat. El millor és que escolliu motius que sempre funcionen com són les ratlles, les flors, els petits detalls geomètrics…

No és necessari uniformar tota la llar fent coincidir els colors i motius de manera general, sinó que podeu escollir, per exemple, flors per a l’habitació de les nenes i ratlles per al dormitori principal, segons els vostres gustos, o també podeu utilitzar el mateix disseny en totes les estances però amb diferents colors.

Si escolliu un paper tapís de bona qualitat i demaneu que us el col·loqui un professional, us quedarà perfecte i us durarà en bon estat molt més temps.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES