carisma

A la plaça de la Ciutadania hi figuren des d’ara cinc plaques per homenatjar la tasca de persones o entitats que de forma altruista han treballat per millorar el benestar dels ciutadans de la parròquia. Avui ha rebut el premi Carisma, l’associació que gestiona la botiga de segona mà. “Podem reafirmar que a la Massana tenim persones extraordinàries, que regalen el seu temps i el seu treball perquè altres ciutadans puguin viure una mica millor”, ha assegurat el cònsol major, David Baró. I és que tots els diners que s’obtenen amb la venda d’articles de 2a mà van a parar a accions socials de diferents ong’s. A més, des de l’inici Carisma ha col·laborat amb els projectes de formació per a joves, com el CVN, que ja passa per la segona edició.

D’altra banda, també cal remarcar la important vessant sostenible del projecte, que es basa en la reutilització i reciclatge d’objectes.

Ha rebut el guardó, en nom de Carisma, la voluntària Marjaliisa Zandaza, que ha transmès “la voluntat de continuar col·laborant amb el Comú amb l’objectiu de continuar ajudant als que més ho necessiten”. Zandaza ha agraït la implicació de totes les persones que col·laboren amb el projecte portant roba i altres objectes i també als que venen a comprar. “Aquest és el millor reconeixement als nostres voluntaris”, ha assegurat Zandaza.

Carisma ha rebut el guardó de la Ciutadania, obra de l’artista Jordi Casamajor. Recordem que les candidatures per optar a aquest premi són populars, és a dir, les presenten els mateixos ciutadans.

El nom de Carisma ja figura a la plaça al costat dels altres quatre guardonats: Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny i Manel Ribas.

Després de l’entrega del premi hi ha hagut una gran exhibició de totes les seccions de  l’Esbart Valls del Nord, que han convidat a les autoritats a demostrar les seves habilitats en la dansa final.

La jornada s’ha tancat amb l’entrega de premis de jardins i balcons florits, convocat per Acelma durant la fira Andoflora.

L’Homenatge a la Ciutadania s’emmarca dins les festes del Roser de la Massana, que durant tota la tarda ofereixen divertides activitats.

(Foto: D.B.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada