EMAP i SECNOA finalitzen la reestructuració de la societat VALLNORD SA

Les dues societats explotadores EMAP i SECNOA van crear la societat Vallnord S.A. l’any 2005 amb la finalitat de fer més rendibles i atractius els dos dominis esquiables de les Valls del Nord, Pal Arinsal a la Massana i Ordino Arcalís a Ordino.

Des d’aleshores, les dues societats explotadores de dites estacions d’esquí han anat subscrivint diversos contractes de mandat i delegant la gestió de vàries funcions a la seva societat Vallnord S.A, fent evolucionar el model al llarg del temps, per adaptar-lo als nous escenaris i reptes.

L’experiència acumulada durant aquests anys ha permès consolidar el producte, potenciar el forfet conjunt i sobretot posicionar la marca Vallnord, amb una forta notorietat i presència al mercat, marca que ha fet augmentar la competitivitat que anteriorment tenien les dues estacions per separat.

Aquesta darrera temporada 2015-16 ha estat marcada pel desenvolupament d’estratègies diferenciades a nivell de producte, preu i comercialització a les dues estacions que van passar a denominar-se Vallnord – Pal Arinsal i Vallnord – Ordino Arcalís. Aquestes polítiques diferenciades a nivell de preu i comercialització han portat els fruits esperats a les dues societats explotadores i alhora han permès reforçar la identitat pròpia de cada estació, sempre sota el paraigües de la marca Vallnord.

En base a aquesta experiència, les dues societats explotadores EMAP i SECNOA consideren que la fórmula òptima d’explotació, gestió i administració de les estacions d’esquí que permetrà potenciar i reforçar encara més els productes i forfets conjunts creats, consisteix en la reformulació i adequació de l’estructura de la societat Vallnord S.A, mantenint cadascuna de les dues societats explotadores la gestió dels seus propis recursos.

A fi i efecte d’establir aquest nou escenari d’actuació, les societats explotadores EMAP i SECNOA han decidit modificar l’estructura de la seva societat Vallnord S.A, acabant de traslladar a les respectives societats part dels recursos fins ara compartits, com per exemple el departament comercial, i alhora mantenint-hi i mancomunant tot allò que uneix i continua aportant valor afegit, com són:
– El departament de màrqueting i imatge corporativa,
– El departament de booking i central de reserves,
– El departament de comunicació i premsa,
– Així com altres recursos indispensables pel bon funcionament de la societat i gestió del forfets conjunts Vallnord.

Així doncs, coincidint amb l’inici de la nova temporada 2016-17 i a partir del proper dia 1 de juny de 2016, la societat Vallnord S.A. passarà a ser co-dirigida pels directors generals de les societats EMAP i SECNOA, Josep Marticella i Xabier Ajona respectivament. Per la seva banda, el fins ara director general de Vallnord, Martí Rafel, s’integrarà a la societat EMAP com a responsable comercial i de màrqueting.

Forfet Bike & Ski Vallnord 2016-17
Fruit de la nova política de comercialització definida per EMAP i SECNOA, i per segon any consecutiu, Vallnord posa a la venda el passi anual Bike & Ski, donant accés a les instal·lacions d’ambdues estacions tant durant la temporada d’estiu com d’hivern 2016 – 2017.
Es podrà obtenir a les oficines de turisme de la Massana i Ordino des del primer de maig, així com també a la botiga virtual de Vallnord.

La temporada d’estiu començarà el proper dia 7 de maig amb l’obertura de Vallnord Bike Park La Massana i la celebració de la Copa Catalana Internacional (UCI) de descens.

Text: Vallnord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.