esqui2La nova direcció general d´EMAP, la societat que gestiona Arinsal i Pal, treballa en una fórmula que permeti la convivència entre els esquiadors de muntanya i els d´alpí als camps de neu que gestiona. Josep Marticella assegura que es busca una regulació a través d´horaris específics tant de dia com quan es fa fosc. No es descarta habilitar espais concrets per als esquiadors de muntanya, com a solució intermèdia que satisfaci tothom.

Si la temporada passada el sector de Pas de la Casa-Grau Roig va trobar una solució al conflicte entre esquiadors de muntanya i d´alpí amb circuits específics, EMAP es planteja una altra solució.

El nou director general de la societat que gestiona els sectors de Pal i Arinsal es planteja regular aquesta convivència a través d´horaris específics. La fórmula passaria per habilitar espais específics durant les primeres hores del matí i després del tancament perquè els practicants de l´esquí de muntanya ho facin amb tota seguretat i evitar malaurats incidents.

EMAP no descarta tampoc habilitar circuits específics com ara els que té SAETDE i per això també estan buscant patrocinadors que puguin col·laborar en el patrocini d´aquests circuits, ja que segons Marticella en alguns indrets s’haurien de fer “actuacions que poden ser més costoses”.

La convivència entre aquestes dues disciplines de l´esquí és una assignatura que té Ski Andorra. Marticella opina que l´ideal seria arribar a un acord unitari per a tots els camps de neu però ho veu complicat per les especificitats de cadascun.

Ha afegit que la problemàtica amb la qual es troben a l´hivern també es trasllada al bike park. Per això treballen ja des d´aquest estiu per poder fer més fácil la convivència entre els vianants i els ciclistes amb una organització millor dels circuits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada