Eluska Galdós i cinc membres més d’Encamp marxaran dilluns del PS

La consellera del Comú d’Encamp Eluska Galdó i cinc membres més del comitè local d’Encamp del Partit Socialdemòcrata presentaran, aquest dilluns, la seva baixa del partit. Segons ha informat la consellera, que no abandonarà el seu càrrec al Comú, també marxaran el fins ara coordinador del comitè local d’Encamp, Víctor Cunill, Martí Pubill, Sandra Cano, David Gil i Elisabeth Pirot, que s’uniran a la formació que es creï de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra.

Aquest dilluns la consellera Eluska Galdós presentarà la seva baixa al partit i informarà al cònsol major d’Encamp de la seva decisió de passar a formar part del grup mixt. Així ho ha anunciat aquest diumenge, i ha indicat que juntament amb ella marxen uns altres cinc membres actius del comitè local d’Encamp, que són Víctor Cunill, Martí Pubill, Sandra Cano, David Gil i Elisabeth Pirot, i que se sumen a les prop de quinze baixes que ja s’haurien produït en aquesta parròquia. Entre elles, ja es van anunciar la marxa de l’excònsol Miquel Alís i d’Artur Arcalís.

La intenció dels membres que marxen es sumar-se tots ells a la formació que es creï de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra.

Per la seva banda, Galdós mantindrà el càrrec de consellera i té la intenció de reunir-se amb els membres del comitè local del PS que no marxen del partit per dialogar sobre com procedir amb la feina a partir d’ara.

Aquest dilluns al vespre, la consellera i el fins ara coordinador del comitè local, Víctor Cunill, informaran a la premsa dels motius pels què han pres aquesta decisió.

4 comentaris

  1. Lolo, no te n’enteres de res.La feina la continuarà fent igual al Comú,però ja no formarà part del PS. El càrrec pertany a la persona elegida i no al partit, sinó que canviïn la llei.I Manel; aquesta és una elegida pel poble, i tu, pel que es veu, no tens tampoc ni puta idea de la política andorrana.

  2. Wooow, plega del partit però continua cobrant del comú d´Encamp per lloc que ocupa amb el seu expartit…

    ¿Quantes possibilitats tenim tots de plegar i continuar combrant per un treball que no fem?

    Gracies, cada cop ens queda més clar que la Politica es una gran estafa

  3. És natural que no la coneixes perquè ella tampoc coneix ni saluda a ningú.

  4. Perdoneu per la meva incultura, però qui és aquesta?

Comments are closed.