Elton John vol actuar a Andorra aquest estiu

elton-john2Elton John vol actuar a Andorra. Segons ha pogut saber aquesta casa, l’actuació seria per demanda expressa del cantant que està en plena gira. L’espectacle “Behind the piano” podria aterrar a Andorra el 19 de juliol. La demanda d´Elton John ja ha arribat a diverses institucions del país que estan estudiant aquesta possibilitat. Els principals esculls serien disposar d´un espai que pugui encabir un concert d´aquestes característiques i el poc temps per promocionar l’esdeveniment.

La possibilitat que la gira “Behind the Piano”, d’Elton John, faci parada a Andorra és a demanda expressa del cantant. Membres d’una productora del mateix Elton John es va desplaçar al país per informar diferents autoritats d’aquesta possibilitat i de la necessitat de disposar d’un espai prou gran per encabir el concert. La data escollida per aquest concert seria el 19 de juliol i seria poc abans que el cantant travessés l’Atlàntic per continuar la gira als Estats Units. Si la data i el concert es confirmen, Elton John vindria a Andorra des de Roma, darrera data prevista a Europa i publicada al seu web oficial.

El concert del reconegut britànic necessitaria d´algunes especificitats que és la problemàtica que es planteja a hores d´ara. Hauria de poder disposar d´un espai prou gran per encabir un escenari de grans dimensions per acollir entre 3.000 i 4.000 persones. L´actuació també coincideix amb la presència del Cirque du Soleil que ja ocuparà les instal·lacions de l´aparcament del Parc Central. Un altre dels problemes que es plantegen a hores d´ara és la promoció. Segons ha pogut saber aquesta casa, el fet que el concert es faci d´aquí a un mes i mig dificulta i escurça el temps de promoció de l´esdeveniment, fet que podria fer que no obtingués l´èxit desitjat.
Tot plegat està pendent d´una decisió que en cas de ser positiva s´hauria de prendre en breu.

3 comentaris

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES