Els tallers intergeneracionals de Pasqua de la Casa Pairal d’Ordino sumen quaranta participants

quinto-ordino

Les activitats intergeneracionals organitzades pel Punt d’Informació Juvenil durant les vacances escolars de Setmana Santa han comptat amb una assistència de 46 persones.

Els dos tallers proposats entre joves i padrins a la Casa Pairal, s’han centrat en la cuina amb la coordinació de la pastissera ordinenca Karina Benazet.

En la primera sessió, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, es van realitzar roses comestibles, amb 12 inscrits, i al berenar i al quinto amb que es van celebrar la diada van haver 21 assistents. En el segon taller, es van fer mones de Pasqua i van participar 14 persones.

Pel que fa a les activitats mancomunades entre les Valls del Nord, en el taller de llibretes a partir de materials reciclats amb la col·laboració del Centre Andorra Sostenible, realitzat a la Massana, van assistir 15 joves, i al taller de modelatge amb Fimo, a càrrec d’Anna Font a Ordino, van participar 20 joves. Quant a les activitats més ludico-esportives, la cursa d’orientació al bosc de Segudet va tenir 10 joves, malgrat la pluja i el mal temps. Per últim, la gimcana de Santa Caterina va comptar amb 11 nens.

El Punt d’Informació Juvenil prepara també pel proper 5 de juny, un curs de producció musical amb Santi Casas, que ja va realitzar la temporada passada amb èxit de participació. La propera activitat que acollirà ’espai pel jovent de la parròquia, serà el proper 22 de maig amb una formació de la Creu Roja per a la prevenció del consum d’alcohol i la conducció.

TOTES LES NOTÍCIES