Els visitants han rebut com a bona la notícia que l’avinguda Meritxell sigui per a vianants, encara que sigui de manera puntual, i també que aquest dissabte les botigues estiguin obertes fins a la mitjanit. Així ho han fet constar els entrevistat, com és el cas de Míriam, veïna de Barcelona, que ha manifestat que a vegades arriba a ser ‘desagradable’ passejar per aquesta via.

Tots els enquestats s’han mostrat partidaris del tancament de l’avinguda Meritxell al trànsit i han celebrat poder passejar-hi tranquil·lament aquesta tarda de dissabte. Míriam, veïna de Barcelona, ha explicat que passejar pels laterals pot arribar a ser ‘desagradable’, doncs s’ha d’estar pendent dels cotxes, esquivar d’altres vianants, hi ha més soroll, etcètera. En el seu cas, troba ‘fabulós’ poder passejar pel mig, sobretot perquè té un fill petit que va amb cotxet, i ‘sempre és farragós anar sortejant la gent’. Esther, també de Barcelona, ha comentat que sense vehicles és ‘més còmode’ per fer les compres.

Anna Belén, de València, també troba bé la idea de tancar l’avinguda al trànsit rodat, doncs representa ‘més possibilitats per a les vendes dels comerç, i si s’amplia l’horari comercial, encara més’, ha valorat també la possibilitat de tancar a la mitjanit.

De la mateixa manera es veu des del país. Enric, veí d’Encamp, s’ha mostrat també entusiasmat amb aquestes dues mesures. Pel que fa al tancament de l’avinguda ha assegurat que ’em sembla molt bona iniciativa. Hi ha molts turistes i les botigues poden treballar bastant bé. Crec que a la gent els agradarà molt’. En el seu cas, ha explicat que se li fa ‘estrany poder anar per l’avinguda Mertixell i que els nens puguin anar patinant tranquil·lament’, per exemple. I pel que fa a l’ampliació de l’horari comercial ha comentat que ‘en d’altres llocs també ha funcionat molt bé, a París, Barcelona, i crec que està molt bé per Andorra’.

Val a dir que cap dels visitants entrevistats coneixia, abans de fer les respectives reserves, que aquest dissabte les botigues tancarien més tard. Tot i així, ho han aplaudit. Esther, de Barcelona, ha explicat que la seva intenció era passar el pont de Tots Sants a Andorra i ‘ens ho hem trobat’. Igualment, Míriam ha explicat que un cop havien fet la reserva van conèixer la iniciativa. En el seu cas, ja té els plans fets: ‘deixaré el marit amb el nen a l’hotel i hi aniré jo. Jo sí que ho aprofitaré’. Per contra, Anna Belén s’està allotjada a Puigcerdà, que aquest cap de setmana celebra la seva fira, i ha aprofitat aquesta tarda per visitar Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada