Els visitants baixen un 13,7% al mes de novembre

visitantsEl mes de novembre han entrat al país 472.223 visitants, amb una variació negativa del nombre de visitants respecte al mes de novembre de l’any passat del -13,7%.

El tancament dels accessos amb França i la restricció de la circulació de vehicles pesats durantdiversos dies (veure detall en la Nota metodològica) han tingut un efecte negatiu en l’entrada de visitants per la frontera francoandorrana. Excloent els dies en què els accessos han estat tancats o restringits, la disminució en l’entrada de visitants se situaria en un -8,7%.

El nombre de turistes ha estat de 143.871, amb una variació al mes de novembre de l’any passat del +0,4%, mentre que el nombre d’excursionistes ha estat de 328.352 amb una variació respecte al mes de novembre de l’any passat del -18,7%.

Es recorda que el dia de l’armistici, festiu a França, va ser l’any passat un diumenge mentre que enguany ha caigut un dilluns.

1 comentari

  1. Un nou gran exit de la campanya milionaria d’Andorra Turisme !!!! El super Andorra Shopping Festival fa baixa el nimbre de turistes !!! 900.000 Euros per res !!

Comments are closed.