Els Verge us podeu estressar per voler fer masses coses del 23 al 29 de juliol


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Heu d’anar molt en compte amb els desplaçaments i els viatges, teniu tendències a trobar entrebancs i a tenir sorpreses que haureu d’esquivar. Estaria bé que paréssiu atenció al que feu i cap a on us dirigiu. Per altra banda seran dies bons per conversar amb els germans i mirar de posar pau en temes que poden haver estat conflictius en algun moment. Sigueu prudents i sobretot parleu de les coses amb coneixement i bones paraules.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Se us remouran molt les emocions, tant tindreu ganes de riure com de plorar. No és pas una cosa dolenta però si que val la pena mirar de controlar-ho, bàsicament perquè les emocions descontrolades poden fer estar molt malament i tampoc cal. Busqueu la manera de racionalitzar el que sentiu per equilibrar les vostres reaccions, així tot serà més fàcil i podreu portar millor el que sentiu en totes situacions. El amics són molt importants.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Necessiteu soledat i molta tranquil·litat, cosa no gaire normal en vosaltres però en aquests moments us ve de gust. La tendència a pensar en vosaltres mateixos us farà tenir moments molt vostres i és bo que els aprofiteu i que els gaudiu d’una manera ben intensa per saber millor què voleu. És un bon moment per parlar amb la parella i per deixar clars els vostres sentiments en la relació, si en teniu.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Anireu molt marcats pel vostre instint. Sense ni pensar fareu les coses d’una manera directa. Això és perillós pel fet de que podeu fer mal amb la vostra manera d’actuar, és bo sempre pensar el que es va a dir, no tothom pot aguantar segons quina situació. A la feina estareu molt responsables i buscareu la manera de fer tot el que toca amb les millors ganes, cosa que us donarà bon camí.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
En el tema de parella hi haurà moments de tensió en els que haureu de ser seriosos i ferms. Cal que tingueu clar el que voleu i que lluiteu pels vostres pensaments. La parella és una cosa de dos i sempre s’ha de parlar i arribar a un acord o a un enteniment sigui quin sigui el problema. Una relació no funciona si una de les dues parts no vol i sempre s’ha de respectar.

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
De tantes coses que voldreu fer us acabareu estressant i no en fareu ni la meitat, potser estaria bé que prioritzéssiu el que us interessa i així us trauríeu pressió. La vostra part més romàntica destacarà davant de tot i podreu gaudir de moments molt intensos en el sentit més amorós, les emocions estaran a flor de pell i se us veurà de lluny, no cal que dissimuleu que no hi ha res a fer.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Necessitareu centrar la vostra vida i fer que tot tingui un sentit. És el moment de prendre decisions importants i de no tenir prejudicis en res. El millor que tindreu serà que sabreu dir i fer les coses amb molt tacte i serà fàcil, fins a cert punt, alguna cosa que en principi podria ser molt complicada. No us atabaleu en temes de feina, tot es posarà a lloc poc a poc, la paciència és bona.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Us sentireu molt bé físicament i ho podreu aprofitar per estar més en forma, ja podeu buscar la manera d’estar valents i donar-vos canya per acostumar-vos a una vida més sana i saludable. De totes maneres una de les coses més interessants és que viatjar se us donarà bé i si podeu ho hauríeu de fer, no cal anar gaire lluny, només us cal canviar d’aires i renovar vistes per créixer interiorment i bé.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Seran dies de projectes embolicats, si penseu que tot pot ser fàcil, serà que no. Intenteu posar voluntat a tot i no perdre en cap moment la visió de positivitat de la vostra vida. Encara que sembli que tot va malament, segur que hi ha alguna manera de que vagi bé i tot acabi bé. Podeu contar amb bona gent al voltant i és important que sapigueu que estan allà per demanar ajuda o opinió.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Les ganes de parlar i de tenir contacte amb tothom us faran estar pendents de tot el que es fa per apuntar-vos al que convingui. Us anirà molt bé si us moveu en societat i entreu en contacte amb persones noves a la vostra vida i que us poden aportar una varietat de coneixements interessants i de bon aprofitar. Tot i així no us estranyi que us sentiu sols en algun moment donat, és normal, tranquils.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Us enfadareu massa ràpid per les coses, la sort és que de la mateixa manera se us passarà l’enrabiada. Bàsicament estareu molt explosius. Deixeu-vos portar i no patiu per res, vosaltres heu de fer la vostra i fora. Els vostres amics de la infància estaran molt pendents de vosaltres i hi haurà intents de reconduir la amistat o de reactivar la comunicació amb ells. No us hi negueu, que us pot ser interessant i molt agradable també.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Tindreu una frescor de les bones que no us deixarà preocupar per res. Això és molt interessant però cal que ho porteu bé i no us deixeu estirar pel no fer res de res, que després la cosa es pot embolicar un pèl massa i tot. Hi haurà una mirada misteriosa en vosaltres que us farà lligar, si és una cosa que voleu ja podeu fer servir totes les eines i anar per feina sense cap mirament.