Els Verge teniu qüestions patrimonials a gestionar del 13 al 19 d’abril

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

L’aspecte tens entre Mart i Urà et porta a haver d’utilitzar la inventiva per gestionar l’economia. Sembla que cal un canvi de patrons en la manera d’obtenir ingressos.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Un talent que practicaves com a afició pot donar-te una possible sortida professional. Possible comunicació secreta amb algú del teu interès, on tu tindràs la iniciativa.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estàs generós i cerques la manera de donar el teu temps i companyia als que més ho necessiten. Amb Mercuri per la Casa XI, la comunicació amb els amics va en augment.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Mercuri per Casa X pot portar notícies relatives al sector professional o alguna gestió per començar un treball. Aprofites el teu temps a casa per fer algunes millores.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Reps notícies d’algú que viu lluny. Si tens parella et pot demanar més espai o fins i tot que quedeu com a amics. Fas plans per fer canvis profunds a nivell professional.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Gestions documentals per qüestions patrimonials/econòmiques. Tens especial interès en ampliar coneixements sobre salut. Un germà passa per un moment delicat i l’ajudes.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

L’amor es pot fer present amb el bon aspecte de Venus/Mart. Si ja tens parella, possible augment de la comunicació i podríeu aclarir algun assumpte que ve de lluny.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estàs entre expressar el que sents o seguir contenint. Són dies d’especial profunditat emocional. Si passes per un mal moment econòmic, reps una ajuda per sortir del pas.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si tens fills, possible augment de la comunicació amb ells. Algú  interessat en la teva persona sembla que t’espia per la xarxa i intentarà posar-se en contacte amb tu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La intuïció és ben activa i pots rebre moltes percepcions. Sospeses un canvi de residència en els propers mesos. Amb Venus per Casa VI, sembla que el treball està protegit.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Necessitat d’estar molt actiu. Si no pots sortir, cercaràs la manera de cremar l’energia dins la llar. Si hi havia distanciament amb un germà, es pot donar un retrobament.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb Venus a Casa IV cerques com fer de la llar un lloc més agradable. Necessites comunicar-te per sentir-te més segur. Els somnis poden ser intensos en aquests dies.