Els verge tendireu a adoptar una actitud una mica defensiva del 30 de març al 5 d’abril

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Vius un final d’etapa i el que ve t’obligarà a fer canvis importants en les teves accions. El sector de l’amistat demana que hi posis atenció, algú et pot necessitar.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Mantens l’esperança en el futur. T’agafes la situació actual amb la teva tranquil·litat habitual i aprofites per fer allò que normalment posposes. Al teu ritme, és clar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tens la ment posada en el futur. Pot ser que pensis en fer canvis a nivell tecnològic. Amb el Sol per Casa XI, el sector de l’amistat et produeix algunes satisfaccions.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Dies per compartir xerrades interessants amb el pare o persones d’edat. Si cerques feina, podries rebre l’ajut d’un amic. L’economia et preocupa i implementes l’estalvi.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tendència a la introspecció. Si tens parella potser caldrà una conversa sincera per evitar malentesos.  Un assumpte pendent amb germans, pot ressorgir en aquests dies.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El Sol transita per Casa VIII i t’inclina a adoptar una actitud una mica defensiva. Et preocupa l’economia. Si tens fills, compartiràs activitats lúdiques amb ells.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Possiblement hagis de treballar des de casa i tocarà separar la feina de la vida privada. Si tens parella es pot produir un reajustament en la relació que era necessari.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El Sol transita pel sector de la salut. Possiblement cerquis alternatives a la medicina convencional. Es presenten obligacions vers qüestions hipotecaries o patrimonials.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et qüestiones valors heretats i cerques filosofies que ajudin en el teu procés d’evolució. Venus, encara per Casa VI, col·labora a guarir qualsevol molèstia de salut.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Renovació de les estructures més arrelades. Els afectes són d’anada i tornada. Amb fills petits o adolescents, hauràs de posar-te en el seu lloc per comprendre millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tens molta energia continguda. Trobes eines que t’ajuden a dissenyar el futur que vols, no el que els altres t’indiquen. Fes més cas de la intuïció. Renovació d’amistats.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Temps d’especials percepcions. Surt el teu potencial més elevat i cerques la manera d’ajudar als altres, dins de les teves possibilitats. Pots iniciar una nova dieta.

TOTES LES NOTÍCIES