Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Se us presentaran oportunitats per fer coses dirigides al vostre aspecte físic, com ara apuntar-vos al gimnàs o a fer alguna activitat més moguda. De fet us vindrà de gust el moviment i ho heu d’aprofitar. Per altra banda tindreu bons acudits en relació amb els diners i la vostra economia, seran dies per saber estalviar o administrar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu més pendents del que us envolta que de vosaltres mateixos i no és gaire bon pla. Sempre heu de deixar un espai del vostre pensament per saber que us fa falta per estar bé. Estimar-se a un mateix és important perquè si un està bé tot funciona molt millor. Tot i que estareu una mica a la que salta perquè us posaran dels nervis.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu una facilitat de discurs molt bona per poder aconseguir moviments interessants a la vostra feina. Us anirà bé si voleu fer canvis o senzillament voleu millorar la vostra situació actual. També cal destacar que us heu de moure de manera independent sense contar gaire amb els altres, ja que és el vostre esforç el que contarà.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Us tocarà posar seny a casa, sembla que tot es vol remoure i cal que poseu les coses amb ordre. El tema dels fills, si en teniu, és clar, potser una mica embolicat perquè hi hauran moments complicats d’enfrontaments. Si no en teniu tot això que us estalviareu. No us estranyi que us caiguin les llàgrimes fàcilment, no passa res.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Tindreu idees desgavellades sobretot en el camp de la feina, sempre és bo tenir iniciativa però també és bo ser conscient que no tot es pot fer i que és important valorar les possibilitats de manera realista. Ara bé el que més us vull remarcar és que aneu amb compte en la conducció, hi ha facilitat de trobar entrebancs i no cal badar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Estareu més esverats del normal i tot us anirà més lent del compte cosa que encara us posarà més nerviosos. Heu de mirar de respirar a fons i deixar que tot passi al seu temps. Us convindria fer alguna sortida per canviar d’aires, no té per què ser molt lluny, però sortir i si no podeu, imagineu algun lloc especial per il·lusionar-vos.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Us costarà poc fer sentir bé a la gent del vostre entorn i això és bo, i és millor si manteniu el bon rotllo amb tot i amb tothom, al cap i a la fi en aquesta vida passar-ho bé i gaudir dels moments és l’única cosa que ens endurem amb nosaltres. Per tant ja podeu viure-ho tot amb intensitat i alegria contaminant-ho tot de bon rotllo.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Necessitareu fer un canvi d’aspecte i ara serà el millor moment, tant per fer canvis de pentinat, com de vestuari. Si us dóna per anar de compres, penseu que sabreu fer-ho prou bé com per tenir bon gust i per pocs diners. Aprofiteu l’ocasió. A part estareu molt resistents en tema físic i això és molt bo, és moment de refer-se de tot.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els pensaments seran bons però l’execució dels actes es complicarà, en resum, us costarà dur a terme els vostres plans. Però no patiu que si teniu paciència, tot sortirà bé. La clau és no tenir pressa i saber deixar fer. Estareu molt somiadors i us convé mantenir la il·lusió en tot per treure profit del que penseu.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Amb els amics hi haurà moments molt bons i amb molta força emocional, sense anar a provocar la situació us direu allò que sentiu i potser molt maco. A tots ens costa expressar-nos i més quan hem de dir el que sentim per algú, sigui amic, parella o familiar. Podeu estar contents de tenir l’oportunitat i estaria bé que la féssiu servir.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Podeu fer diners de manera fàcil perquè se us acudiran maneres de vendre coses interessants o fer negocis d’aquells que no tens plantejats i que surten com si res. El secret és que us mantingueu amb la vostra postura, sigui la que sigui, sense baixar del burro. També cal que feu una mica més d’esport que us convé cremar energies.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Canviareu d’opinió a cada moment i no és gaire bo, mes que res perquè perdreu credibilitat i se us poden esfumar bones persones del voltant perquè es cansaran dels vostres canvis i de la vostra inseguretat. Heu de mirar de mantenir-vos i reforçar-vos en les vostres decisions. Si teniu una baixada d’ànims, us ho heu d’agafar bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada