El Partit Verds d’Andorra vol posar de manifest el repudi total a l’esdeveniment xenòfob ocorregut el passat dia 18 d’abril a la Parròquia de la Massana, en mans d’uns individus auto-anomenats nacionalsocialistes.

El Partit Verds d’Andorra no accepta, sota cap concepte, qualsevol mena de violència i, amb menys motiu, si aquesta es justifica, per part dels violents, com una conseqüència a la diversitat de raça, nacionalitat, religió, orientació sexual o de gènere.

El Partit Verds d’Andorra demana a les autoritats competents tolerància zero davant d’actes tan deplorables com els ocorreguts perquè atempten directament, no només a la persona o col·lectiu implicat, sinó que també ho fa atemptant contra el patrimoni social i cultural de la diversitat.

Text: Partit Verds d’Andorra

1 comentari

  1. Tolerància 0 davant aquests tipus d’actes, i també davant d’aquesta violència gratuita que busquen els pinxos de discoteca que busquen la mínima excusa per començar a repartir a tort i a dret.
    La gent que busca baralles i es volen desfogar, que se’n vagin a estomacar-se a un ring amb professionals. Segur que així, no es senten tant superiors ni tant sàdics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada