inundacio-santa-colomaL’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma ha reiterat la demanda al Govern perquè agilitzi les obres de canalització del Valira al seu pas per la població, de manera que es puguin minimitzar els efectes en cas de pluges intenses. A banda de les obres, l’entitat també reclama més recursos, com per exemple sacs de terra, per a tots els veïns i comerciants de les zones més inundables, així com l’establiment d’un pla d’evacuació i d’intervenció adient i coordinat amb el Comú d’Andorra la Vella i el Govern.

L’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma ha expressat un cop més la seva preocupació per les inundacions que afecten el poble cada cop que hi ha un episodi de pluges intenses. En aquest sentit, han enviat un comunicat en què reclamen al Govern que s’agilitzin les obres de canalització del riu alhora que demanen mesures complementàries com la coordinació d’un pla d’evacuació entre el Comú i el Govern, o que es proporcionin sacs de terra als veïns i comerciants més afectats.

A més, la Junta Directiva també demana l’agilització en la col·locació dels estoladors o plaquetes que siguin necessaris, per tal que el Comú d’Andorra la Vella pugui portar a terme paral·lelament les obres del clavegueram i fer-ne el manteniment adequat.

Finalment, des de l’Associació han manifestat la incertesa en no saber si el projecte que portarà a terme el Govern ‘és el més adequat o hi ha d’haver un concurs públic mitjançant edicte’ i si l’administració ha contemplat la demanda de la canalització mitjançant el mètode per talussos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada