Els veïns desallotjats de l’avinguda Fiter i Rossell a causa d’una esquerda en el mur de contenció, podran tornar a casa aquesta mateixa tarda. Durant els propers dies començaran els treballs per assegurar la zona que culminaran amb la construcció d’un nou mur.

Durant aquest dimecres al matí tècnics del Govern han analitzat i mesurat els testimonis col·locats ahir i no han detectat moviments en el terreny. A partir d’aquesta tarda els veïns desallotjats podran tornar al seu habitatge.

Passades 24 hores des de les primeres anàlisis aquest matí s’han realitzat les proves a tots els testimonis que hi ha al voltant de l’esquerda. Les mesures entre les marques han coincidit amb les d’ahir, amb la qual cosa s’ha descartat que l’esquerda hagi crescut i que hi hagi moviments de terres en la zona.

Durant els propers dies se seguirà amb el protocol de mesurar l’esquerda cada 3 hores per detectar i prevenir qualsevol variació que pugui posar en risc el comerç i l’habitatge contigu. Aquests treballs permeten tornar a reallotjar els veïns i els treballadors del magatzem, ha afirmat el director de Protecció Civil, Francesc Areny.

Enginyers i tècnics han analitzat sobre el terreny les possibles solucions que hi ha. Durant els 3 dies vinents es començaran les tasques d’apuntalament per assegurar l’àrea on es treballarà en l’enderrocament de la paret malmesa i la construcció d’un nou mur de contenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada