Els veïns de l’edifici Tiffany’s no podran tornar a casa abans de vuit mesos


Els veïns de l’edifici Tiffany’s de la Massana estan accedint aquest dimecres als seus habitatges per treure pertinences i revisar-ne els danys. Els llogaters temporers ja han marxat, però avui han anunciat als propietaris que no podran tornar-hi abans de 8 mesos.
Els afectats per l’incendi de l’edifici Tiffany’s només podran tornar a entrar aquesta tarda de 4 a 6 i posteriorment acordant una cita amb el president de la comunitat. Avui, a més, han rebut la confirmació que la cosa va per llarg.

Tot i això la data és aproximada, fins que no s’hagi reparat la teulada, que implica desplaçar maquinària pesant, i s’hagin habilitat les zones comunes ningú no hi podrà tornar a viure.

Els operaris de les asseguradores o els que traslladen material es barregen amb aquells que hi han accedit per emportar-se els seus béns més preuats.

La Rosario ja va patir un incendi aquí fa vint anys, ara li ha tocat de molt a prop, perquè el foc es va originar en una zona a tocar del seu àtic. La imatge de l’abans i el després és desoladora.

L’edifici ha estat tot el matí una barreja d’emocions i amics que s’afanyaven a treure les coses a boxes llogats o, amb sort, apartaments facilitats per les asseguradors.

Tot i que encara no s´ha trobat l´origen del foc s´espera que aviat hi hagi contactes entre les asseguradores per arribar a acords. El supermercat del baix, per la seva banda, ja ha recuperat el funcionament habitual. L´asseguradora de l´edifici, mentrestant, ja ha començat a buscar constructora per encarregar-se de l´obra major, la de la teulada, que seguirà el curs habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.