Els usuaris de la targeta de prepagament Mobiland Clic tenen des d’avui la possibilitat de trucar des d’Espanya usant la xarxa d’Orange Espanya. El passat novembre Andorra Telecom va tancar un acord amb Movistar Espanya per permetre els clients amb targes prepagament utilitzar la xarxa de l’operadora espanyola com si estiguessin en territori andorrà. Aquesta solució s’ha ampliat ara a Orange Espanya, fet que assegura una amplia cobertura al país veí, origen del 78 per cent de les trucades dels clients d’Andorra Telecom.
Andorra Telecom treballa en paral·lel per establir acords d’itinerància amb els operadors de de França i Portugal que permetin l’ús de la tarja Mobiland Clic per efectuar trucades des d’aquests països.

El fet que les Mobiland Clic puguin usar la xarxa d’operadores estrangeres significa un avenç en estalviar a l’usuari els codis previs que s’havien de marcar en el passat.
A finals del mes d’agost es va fer un canvi de plataforma de Mobiland Clic i es va haver de deshabilitar el servei de trucades efectuades des dels mòbils de prepagament, ja que es requeria de nous acords d’itinerància que permetessin als usuaris de targetes de prepagament andorranes trucar com si fossin un usuari de Mobiland contracte. Des d’aleshores, els clients d’aquest servei que no es trobaven en territori nacional podien rebre trucades i enviar i rebre SMS, però sense poder fer trucades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada