Els TXt de primer i segon d’ESO a la Jotuellnos

El cap de setmana per als TXt de primer i segon d’ESO, la Jotuellnos, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Aina. Un grup de 30 persones provinents d’Andorra, Tremp, Balaguer i Guissona han gaudit de dos dies de diversió, de compartir i de reflexió, al voltant del compromís que significa ser TXt. Per això, un dels moments més importants ha estat durant l’eucaristia, presidida per Mn. Toni Elvira, quan els nois i noies s’han compromès a ser TXt’s, al servei dels altres i intentat ser millors persones cada dia, amics de Jesús i generosos amb qui ho necessiti. Després del compromís que cadascú ha expressat públicament, han rebut el seu fulard, signe d’aquest compromís que han optat amb llibertat.

El cap de setmana també ha permès pujar al tobotronc, atracció impactant a Naturlàndia, patinar sobre gel al palau de gel de Canillo, definir en quins punts cada persona pot aplicar el seu compromís TXt, la sensibilització amb la pobresa i la injustícia i, finalment, jugar amb la neu, ja que a petita nevada del dissabte a la nit va enblanquinar la parròquia de Canillo.

Una trobada, la Jotuellnos, que forma part d’aquest projecte de treball pastoral amb adolescents i joves, dins de grups que es reuneixen assiduament en diferents poblacions del bisbat, i que servirà per anar creixent en la fe, a nivell personal i grupal.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

TOTES LES NOTÍCIES