espot 1

Els tres saigs que han superat el concurs oposició per exercir, Lourdes Alonso, Xavier Granyó i Goretti López, faran part dels sis mesos de formació a França.
El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, ha explicat que el país veí, pioner en aquesta figura judicial, s’encarregarà, no només d’aquesta formació inicial, sinó de la formació continuada al llarg de la carrera dels saigs andorrans.

La seva tasca és executar les sentències administratives i civils dictades per la Batllia. És previst que al març de l’any que ve puguin estar operatius, amb la missió de descongestionar la Justícia, que acumula unes 4.000 sentències civils i 30.000 d’administratives pendents d´execució.

5 comentaris

  1. Nota-missatge a: “mil u”. L’adverbi SÍ porta accent, Llest!

    1. L’has hagut de buscar, eh? Hahaha!

  2. Felicitas , que sigui un pas a fer una feina a Resoldre , casos que els deixen penjats , a mal procediment , tardan a donar respostes , com a fer la defensa digna a Drets humans esmenats dins la Lei

  3. Bon encert del ministre Espot, Per a fi un gir cap a França!!!. És a paisos com a França que Andorra ha de prendre model. França és un pais capdavanter en tots els aspectes, social, polítics, tecnològics… Incomparable amb EspaÑa

    1. Si, incomparable… I en dóna fe l’alcalde de Béziers i d’altres com M. Le Pen i Mme. Le Pen….
      Nota: paÍs – paÏsos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada