Els treballadors del Punt de Trobada convoquen a una concentració demà al vespre

Els treballadors del centre Comercial Punt de Trobada han convocat una concentració per a demà a les 8 del vespre a l’avinguda Meritlxell

 

COMUNICAT DEL COMITÈ D’EMPRESA DEL PUNT DE TROBADA

Arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia per la que s’acorda el desnonament de l’explotador del centre comercial PUNT DE TROBADA, el Comitè d’empresa no pot més que fer públic el neguit i preocupació pel futur incert dels més de 450 treballadors i treballadores que formem part de la plantilla. Entre aquests treballadors, es troben famílies senceres i personal proper a la edat de jubilació.

Davant aquests fets, creiem necessària l’actuació concreta i urgent de les autoritats per tal de mediar en un conflicte empresarial que comportarà sens dubtes, una greu crisis social i econòmica la quina ens afectarà, en primer terme, als treballadors.

Fem una crida a la ciutadania de solidaritat i recolzament als treballadors i famílies que en un breu termini, ens podem veure afectats per dita situació, i us convoquem per tal que el proper DIVENDRES 13 de desembre a les 20h00 assistiu a la convocatòria organitzada a l’Avda. Meritxell, per diversos sindicats del país.