Una  seixantena d’empleats de l’àmbit de la restauració han realitzat al llarg d’aquesta setmana una formació encarada a la millora de l’atenció al client, alhora que han potenciat els seus coneixements sobre eficàcia i eficiència i les relacions per treballar en equip.

El client i la restauració són dos dels pilars en què Vallnord es fonamenta i, per garantir-li la millor experiència al primer i seguir certificant la qualitat de la segona,

Vallnord prepara el seu personal a l’escola Vatel Andorra. Una seixantena de treballadors de l’àmbit dels serveis han realitzat al llarg d’aquesta setmana diversos cursos tant teòrics com pràctics i han superat amb escreix l’avaluació de seguiment que els acredita per rebre els usuaris de l’estació Vallnord – Pal Arinsal.

L’escola Vatel Internacional en Administració Hotelera i Turistca d’Andorra, recentment certificada pels Worldwide Hospitality Awards 2016 com a millor escola del món d’hostaleria, ha impartit al llarg d’aquesta setmana un curs per a una seixantena de treballadors de Vallnord – Pal Arinsal. La finalitat d’aquests cursos ha estat donar les pautes necessàries per millorar l’atenció al client tot tenint una actitud favorable des del moment que aquest entra i fins que marxa del restaurant, sense oblidar la seva imatge personal perquè el client tingui la millor percepció possible. Així, els han estat ensenyades les tècniques bàsiques per aconseguir un servei eficaç però també les aptituds que permetran entrar en un mode de millora continua per ajudar a incrementar la venda, comunicació i les expectatives del client.

Les classes, de la mà del professor de Vatel Madrid Eduardo Daswani, s’ha centrat en formar les persones amb contacte directe amb els clients en tècniques humanes i professionals perquè agafin “consciencia de la importància que té el treball de cambrer des d’una perspectiva orientada a la venta i a la productivitat per conèixer quines accions es poden dur a terme en el dia a dia”, tal com informa la directora del centre, Roser Daban. Després d’un total de 12 hores de curs dividit en una part teòrica I una de pràctica, els 60 empleats de Vallnord han rebut les claus per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada