bpaEls treballadors de BPA han elegit els seus delegats i han fet públic un comunicat on expressen la seva voluntat de reunir-se amb els diferents estaments per col·laborar en el reflotament de l’entitat i agraeixen la compensió dels clients. El comunicat íntegre és el següent: 

“Sobre un total de 268 treballadors de BPA i filials, fem públic que més del 90% d’entre ells ens hem unit i hem elegit democràticament 15 delegats representatius dels diferents departaments de l’entitat.

La nostra voluntat és cooperar activament en el manteniment i reflotament de l’empresa, perquè ens hi juguem el nostre lloc de treball, i per evitar que la crisi del nostre banc pugui comportar la crisi del sistema financer andorrà que, com BPA, el considerem sòlid, solvent i amb futur.

Per això, volem obtenir la informació més completa i fidedigna de la situació de crisi real per la qual està passant BPA. Amb aquest objectiu, ens reunirem en els terminis més breus possibles amb el cap de Govern en funcions, Sr. Antoni Martí, i successivament amb la Direcció de l’INAF, de la UIF, amb els tres administradors actuals del banc i amb el Fiscal general.

La societat andorrana, així com la comunitat financera nacional i internacional, i les autoritats del nostre Principat, han de saber que estarem al seu costat amb plena independència de criteri, però amb el màxim de col·laboració per assolir els objectius laborals i empresarials esmentats anteriorment.

Serà imprescindible, tanmateix, que tots els agents intervinents en la resolució de la crisi actual cooperin de manera lleial i completa de la mateixa manera que nosaltres ho farem amb ells.

Per acabar, volem agrair expressament i pública i de manera molt sincera la comprensió dels clients, el seu comportament, així com el de la població en general que ens està fent costat de manera desinteressada en aquests pèssims moments que estem travessant. Igualment volem agrair als membres del Servei de Policia que, amb un tacte exquisit i amb una fermesa encomiable, no solament ens han protegit, sinó que han sabut canalitzar les lògiques tensions dels ciutadans que s’han personat a les nostres oficines”.

 

Text: Empleats de BPA, Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada