bpa2Els treballadors de BPA proposen ampliar o flexibilitzar el límit de 2.500 euros setmanals en casos puntuals. Diuen que hi ha clients que s’estan trobant amb problemes i que cal posar-hi una solució en casos concrets i justificats. Ja han demanat una reunió amb els membres del consell d’administració de l’AREB, que podria ser aquest dimecres.

Els representants dels treballadors de BPA ja han fet arribar als administradors provisionals de l’entitat la proposta i ara la volen traslladar als membres del consell d’administració de l’AREB, l’Agència Estatal de Reestructuració d’Entitats Bancàries.

Han constatat que hi ha clients que tenen problemes a causa de la limitació d’efectiu a 2.500 euros setmanals. Clients que han de fer efectiu un pagament important, superior a aquesta quantitat, i que es troben amb aquesta reestricció. Per això, els treballadors proposen ampliar aquesta quantitat o flexibilitzar-la. És a dir que es pogués gastar més una setmana i la següent, menys. Això sí, en casos puntuals i justificats, que serien analitzats detingudament.

Els representants dels treballadors ja han sol·licitat una reunió als membres del consell d’administració de l’AREB, que proposen que sigui aquest dimecres. Recorden que lluitaran amb l’objectiu de salvar el màxim nombre possible de llocs de treball. Tenint en compte que serà impossible, plantegen prejubilacions als 55 anys, indemnitzacions importants, segons el màxim que marca el codi de relacions laboral, i baixes voluntàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada