bpa 1

Els treballadors de BPA segueixen a l’expectativa pel que fa al seu futur. Ahir a la tarda va tenir lloc una altra reunió informativa amb els seus representants en què es va tractar d’una de les opcions que proposen per minimitzar l’impacte de la crisi: rebaixar l’edat de prejubilació als 55 anys. Els empleats confien que un cop l’Areb estigui en marxa es comenci a donar resposta a les seves reclamacions.

Els treballadors de BPA van tornar a reunir-se ahir amb els seus representants. Un encontre que va servir per posar al dia els empleats de les últimes trobades amb l´INAF, els interventors del banc i amb el ministre de Finances, Jordi Cinca. També de les possibles accions a emprendre a partir d’ara. Una seria aconseguir rebaixar l’edat de prejubilació als 55 anys i alleugerir així l´impacte en els llocs de treball. Es tracta d´una opció que ja s´ha traslladat als diversos organismes amb qui els representants s´han reunit fins ara.

També es va informar del compromís de Cinca que en el proper consell de ministres es tractin les inquietuds dels treballadors. Inquietuds que, segons ha indicat Lluís Pérez, un dels representants, es traslladaran a l’Areb tan bon punt l’organisme es posi en marxa. Els empleats esperen que, com a òrgan executiu a partir d´ara, doni terminis per aportar solucions a les sol·licituds dels treballadors.

En la reunió informativa també es va posar de manifest que dos grups estrangers estarien molt interessats a adquirir BPA, si bé no n’ha transcendit el nom. D’altra banda, una altra vegada empleats del banc estaran treballant a l’oficina el cap de setmana.

1 comentari

Comments are closed.