bpa treballadors

Els treballadors de BPA han fet públic avui el següent comunicat:

Els empleats/des de BPA i filials, volem expressar la nostra indignació pels següents fets que estan succeint en relació a les domiciliacions bancàries vigents sobre els comptes dels clients del banc. Durant aquesta setmana, diverses empreses que facturen els serveis a final de mes, estan contactant els titulars dels comptes per aconsellar el canvi de domiciliacions pel càrrec dels rebuts cap a una altra entitat, diferent de BPA. Considerem que el fet és molt més escandalós si ens referim a empreses públiques i/o parapúbliques. Per aquest motiu, ens reservem el dret d’iniciar qualsevol acció en contra de les mateixes, ja que es podria considerar un incompliment de contracte.

També volem informar-vos que avui a les 19.00h a l’Hotel Delfos d’Escaldes-Engordany, tindrà lloc una assemblea de treballadors de BPA i filials, en la que s’explicaran les accions realitzades fins a la data i les properes actuacions previstes. 

Gràcies per la vostra atenció.

Els representants dels Treballadors/es de BPA i filials

7 comentaris

  1. Cadascu diu el que vol o es que no hi ha democracia?. Es de calaix que si un banc no et deixa treure diners canviaras el compte de banc o no? Ara hi haura una persecucio a qui digui el que pensa?

  2. A veure si ara una empresa o individu no podra canviar de banc quan li doni la gana!!! El que faltava!!! Es com si un vol canviar de perruquer creus que el perruquer posarauna demanda?!! Si un canvia de perruquer per algun motiu sera.. Em sap greu pls treballadors de BPA pq ells no tenen cap culpa xo aixo ja es pixar fora de test.

  3. Jo no estic en contra del treballadors ja k crec k estan donan la cara k estan realitzan la feina pero claro kuan tu tens el teus estalvis i no pots fer res o la teva empresa lo primer k penses es en poder recuperar els dienrs k tan costen guanya portarlos amb un lloc on creus k estaras trankil……ara BPA amb mlta pena no hi ha akesta confiança! Pk si els gans van poder teure els diners pk els petits no? Poder tambe es pk si vas a Govern a realitzar algun tramit del cual has de pagar…..no paguis amb res de BPA ja k ells mateixos no acepten llavors aixo k vol dir….?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada