bpa2Els treballadors de BPA han aprovat, finalment, per una àmplia majoria de 143 vots favorables i 72 en contra, el conveni amb l’AREB. L’Agència de Resolució i Reestructuració d’Entitats Bancàries es reuneix demà i en principi ha de validar també aquest acord.

Dels 237 treballadors de BPA cridats a votar el conveni amb l´AREB, un 60% han donat el vistiplau a aquest acord. Els empleats que estaven suspesos per la seva presumpta implicació no han participat en el procés de sufragi. La votació s´ha dut a terme a la seu social de l´entitat financera entre ahir i avui i ha comptat amb la participació d´un 90% dels empleats. L´AREB es reuneix aquest dijous i en principi hauria de ratificar l´acord. La votació del conveni es va haver d´ajornar perquè alguns empleats van presentar alguns dubtes que, finalment, es van resoldre amb un redactat més clar de l´acord en alguns punts.

Els representants dels empleats de BPA han afirmat que el conveni presenta alguns avantatges ja que inclou les baixes voluntàries i que els acomiadats puguin tenir cobertura sanitària fins a 12 mesos. També han afirmat que entenen que un cop estigui aprovat l´acord, començarà la negociació individualitzada entre els empleats i l´AREB per saber quants treballadors passen a formar part de Vall Banc. Apunten que el procés hauria de ser el més ràpid possible ja que hi ha un gran neguit entre la plantilla del banc intervingut pel seu futur laboral. De fet, ja hi ha hagut algunes baixes per depressió.

2 comentaris

  1. Com els acomiadats de Bancs Andorrans a Seguriser?. 12 mesos?. Si per a tu. Quin peix.

  2. Distingits senyors ministres i en especial el nostre molt il.lustre cap de govern Sr. Martí espero i,desitjo que la,cobertura sanitària a la cass per 12 mesos,per als empleats de B.P.A. No sigui un benefici exclusivament per els acomiadats d’aquesta entitat financera o aquells que es prejubilacions o arribin a un acord per rescindir el seu contracte laboral amb aquesta entitat, espero que aquesta cobertura sanitària per 12 messos sigui per tota la gent assalariada del país que sigui acomiadada del seu lloc de feina i que no sigui,una situació dè favor només per la gent de là B.P.A .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada