telecomAndorra Telecom ha lliurat aquest dijous un xec per valor de 908 euros a la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, després que al maig iniciessin una campanya de conscienciació entre els treballadors perquè fessin aportacions voluntàries per ajudar al Nepal enfront dels efectes dels terratrèmols. Segons ha explicat el membre del patronat de la Fundació, Jaume Vitales, una part de la donació servirà per solucionar els problemes causats als projectes propis i una altra per als projectes en què intervenen i en els quals “sabrem de primera mà on van a parar els diners”, ha dit.

Després del segon terratrèmol que va sacsejar el Nepal, Andorra Telecom va decidir iniciar una campanya de solidaritat entre els seus treballadors. Se’ls va proposar que aportessin dos euros per ajudar la població afectada per aquesta catàstrofe i el resultat ha estat “molt satisfactori”, com ha explicat la responsable de Comunicació de la parapública, Inés Martí. “No és la primera vegada que es fa una acció d’aquest tipus i esperem seguir col·laborant en catàstrofes o situacions complicades que se’ns presentin”, ha afegit.

De la seva banda, el membre del patronat de la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, Jaume Vitales, ha agraït l’aportació dels empleats d’Andorra Telecom i ha explicat quin ús en faran. Una part servirà per solucionar els problemes provocats pels terratrèmols als projectes propis com la llar Kailash “que necessita moltes reparacions” i els nens que acullen tenen “molts membres de les seves famílies desapareguts o morts”. Una altra, els permetrà ajudar a altres projectes en els quals col·laboren de primera mà.

Així, un cop passada la primera emergència, ara les petites ONG treballen per al “dia de després”, ha exposat Vitales. Reconstruir la xarxa d’aigua potable, escoles i edificis, instal·lar plaques solars…, “tenim feina per molt temps”, ha reconegut.

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. Vaya miseria, con el servicio que nos dan y los precios desorbitados ya podrían romperse más los cuernos. Esto es una dictadura de, o lo coges o lo dejas… si no te gusta, ahí está la puerta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada