Els tractaments facials professionals per a rebre la tardor: quin és més adequat per a tu?

Després de l’estiu és el moment perfecte per a condicionar la pell i iniciar un bon curs amb un cutis radiant. Durant les vacances hem relaxat les nostres rutines i ara toca cuidar el rostre després de l’agressió de la radiació solar i dedicar-li temps. En aquesta posada a punt és interessant confiar en algun tractament professional que donarà una resposta més eficaç i intensa a les teves necessitats. A continuació, et presentem una sèrie de propostes que et poden semblar molt interessants. No et perdis els següents tractaments professionals facials.

Tractament netejador

Si existeix un tractament imprescindible en qualsevol època de l’any, aquest és el d’higiene facial. Encara que creguem que és suficient amb retirar diàriament la brutícia i les restes de maquillatge de la nostra pell, per a garantir la lluminositat del rostre és essencial realitzar, de tant en tant, un tractament professional de neteja facial. Així eliminem les cèl·lules mortes i els punts negres i ens assegurem que la pell llueixi radiant, fins i tot sense una gota de maquillatge.

El tractament d’higiene profunda The Cure, de Natura Bissé, que ofereix Caldea és increïble. Es tracta d’un mètode facial desintoxicant que neteja en profunditat el teu rostre d’imperfeccions i de cèl·lules mortes, aconseguint que estigui revitalitzada, fresca i plena de llum. Entre els seus beneficis, destaquem la seva dosi d’hidratació i de reparació cutània. I va un pas més enllà, perquè combat els signes de l’edat com les arrugues i les línies d’expressió, mentre emplena el cutis. Preu per sessió: 77,50 €.

Tractament reparador

Els canvis de temperatura del període estival (amb la calor exterior i el fred dels aires condicionats) i l’exposició solar provoquen diferents efectes en el nostre cutis, que contribueixen a llevar-li llum i a l’aparició d’arrugues i tibantor. Per això necessitem un tractament professional que potenciï els mecanismes naturals del procés cel·lular cutani.

VitaRepair, d’Estética Rame (Lleida), té com a objectiu reparar el teixit cutani, fent desaparèixer les cèl·lules mortes i estimulant la regeneració cel·lular. Així s’incrementen els nivells d’hidratació i, per tant, el rostre llueix una lluminositat increïble. Després d’una eficaç exfoliació, l’alt contingut d’àcid hialurònic penetra amb força en la pell i es manté en el temps, garantint que el propi àcid es prolongui en la nostra pell, en embolcalls secs. Quan la pell està molt danyada, es recomanarà mesoteràpia virtual, una dosi de nutrició, a través d’un còctel de vitamines que es dirigeix a la part més interna de la pell.

Tractament antienvelliment

Durant les vacances, possiblement has relaxat la teva rutina de cura facial, i els cosmètics antienvelliment hagin actuat poc. És el moment de recuperar-los per a aconseguir que la pell recuperi la seva vitalitat i les imperfeccions s’atenuïn.

Des de Carmen Navarro (Madrid, València i Sevilla) han dissenyat un tractament facial professional especialment concebut per a l’estació que ha arribat: Autumn Therapy. Aquest procediment combina la magnetoteràpia WISHPRO (que dota les cèl·lules d’energia), les microcorrents (capaç de relaxar i garantir la contracció i tonificació dels músculs del rostre) i el microneedling (que estimula la formació de les fibres d’elastina i col·lagen). El resultat d’aquesta meravellosa fusió de tècniques és la reducció de la visibilitat de les arrugues profundes i les línies d’expressió. A més, s’aconsegueix la tonificació de la musculatura del rostre i augmenta la circulació sanguínia. Preu per sessió: 200 €.

Tractament despigmentant

Evitar que les marques no desitjades romanguin en la teva pell després dels mesos d’exposició solar és un dels grans reptes facials. Eliminar-les no és una tasca senzilla i les taques poden tornar a aparèixer amb el temps si ens exposem als raigs solars, en gairebé el 90% dels casos, encara que apostem per un tractament despigmentant adequat. En dos o tres anys, el melanòcit estarà baix control i amb un bon tractament fotosensibilitzant es podrà prendre el sol sense témer l’aparició de taques.

En aquesta batalla contra les taques no volgudes és recomanable, Eligth Melano Out, de Marta García (Oviedo) que combina el nou làser de fibra òptica amb radiofreqüències multipolars per a despigmentar els teixits de forma focalitzada. El làser Xenon amb tecnologia díode i l’energia RF (que penetra fins a 15 mm) es complementen per a garantir una termòlisi selectiva. La “llum” és absorbida pels cromòfors (hemoglobina, aigua i melanina), mentre que l’energia RF tracta amb profunditat dermis i hipodermis. Preu per sessió: 160 €.