Els TPV ja disposen de la nova funcionalitat d’accessibilitat

Un terminal TPV (Andorran Banking)
Un terminal TPV (Andorran Banking)

Els terminals de punt de venda (TPV) gestionats pels bancs andorrans ja disposen de la nova funcionalitat que permet a les persones amb visió reduïda o amb discapacitat visual donar conformitat a l’operació de pagament realitzada a través de la targeta de crèdit o dèbit.

La nova funcionalitat activa un àudio descriptiu que, a través d’una seqüència de comandaments de veu, indica la posició del teclat dins en el propi TPV per tal que la persona pugui efectuar el pagament amb total seguretat. Així mateix, l’àudio retransmet l’import de l’operació de pagament corresponent, novetat respecte els antics TPV on la persona havia de donar conformitat a la transacció sense poder validar que l’import fos el correcte.

El model de terminal que s’ha instal·lat a Andorra és el mateix que s’està implantant als països veïns.

Els comerços tenen a la seva disposició una guia d’ús per a conèixer totes les possibilitats que els dona el nou terminal de pagament. www.andorranbanking.adSobre Andorran Banking

Fundada l’any 1960, Andorran Banking agrupa les entitats bancàries d’Andorra, representa els seus interessos, vetlla pel compliment de les bones pràctiques bancàries i impulsa iniciatives orientades a la millora dels estàndards tècnics del sector.

TOTES LES NOTÍCIES